Вторник, 16.04.2024, 11:35
Приветствую Вас Гость

Торгово - промышленный портал

 "Промтехснаб"

Главная » 2013 » Март » 1 » Чи потрібні первинні документи для першої, другої та третьої груп платників єдиного податку?
20:24
Чи потрібні первинні документи для першої, другої та третьої груп платників єдиного податку?

Здається питання таке просте і головне всі знають відповідь на нього. А яка відповідь на це питання? І чому суб’єкти підприємницької діяльності мають низький коефіцієнт фінансового інтелекту? Фінансовий коефіцієнт інтелекту – це сума багатьох знань і талантів, це – складова фінансової розумності. Переважна кількість представників малого бізнесу знає лише один шлях вирішення своїх фінансових проблем – більше працювати, економити, брати в кредит. Навіщо розвивати свій фінансовий геній? Лише ви самі можете відповісти на це питання.
Як на мою думку первинні документи є тим категоричним інструментом, який дає можливість дійсно порахувати чи є у Вас прибуток і як змінюється його динаміка і ще чимось важливим: доказом на всі випадки, Вашим захистом! За весь час змін в системі обліку, оподаткування я жодного разу представникам бізнесу не дала поради: що первинні документи при застосуванні спрощеної системи оподаткування не потрібні. І хто дотримувався цієї поради, ми ніколи нікому не програли! Де хаос там «мажор».
На шпальтах багатьох видань ви знайдете відповідь на це питання податківців і вона наступна: «Наявність підтверджуючих документів на закупівлю товарів Податковим кодексом не передбачено». Я у Вас запитую: Де це написано? А Ви уважно вивчили норми податкового кодексу? А чи дотримуєтеся всіх правил при здійсненні своєї підприємницької діяльності в обліку, декларуванні і т. д?
В лютому цього року до мене звернувся СПД за допомогою стосовно проведення дій, пов’язаних з його ліквідацією підприємницької справи. Я цим займалася за нього відповідно до письмової довіреності. Така потреба може виникнути у будь – кого «вчора» і терміново. Ну перше, пам’ятайте Ви мусите до податкового органу надати всі документи за останні три роки.
Всі «свіжі» практичні новини при здійсненні ліквідації підприємницької діяльності в умовах дії ПКУ Ви можете дізнатися з перших вуст, зверніться до ТзОВ «ТЕРИТОРІЯ – БІЗНЕСУ», або пишіть у блогах.
Голова ГО ЛРВ СПМСППУ
В. БОГАЧЕНКО
22.02.2013 р. м. Луганськ
Джерело: Громадська організація "Всеукраїнське об'єднання підприємців малого та середнього бізнесу "Фортеця"
Просмотров: 724 | Добавил: Сентябрь | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода
Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Цены на топливо
Статистика

Архив записей
Rambler's Top100
Copyright MyCorp © 2024 |