Среда, 24.04.2024, 20:06
Приветствую Вас Гость

Торгово - промышленный портал

 "Промтехснаб"

Главная » 2013 » Июнь » 6 » Підприємці повинні мати Декларацію про відповідність вимогам пожежної безпеки
20:04
Підприємці повинні мати Декларацію про відповідність вимогам пожежної безпеки

На засіданні Уряду схвалено Постанову щодо затвердження Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єктів господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, повідомляє прес-служба Держпідприємництва.
Фахівці Держпідприємництва опрацювали проект постанови, після чого документ було доопрацьовано редакційно та погоджено Головою Служби Михайлом Бродським.
Документ розроблено Державною службою України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).
Так, пропонується чітко визначити та впорядкувати процедуру подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки. Це дозволить починати роботу новоутворених підприємств, використовувати підприємцями об’єкти нерухомості, а також орендувати будь-які приміщення без отримання відповідного дозволу органів пожежного нагляду, як було до цього часу. У проекті також запропоновано Форму такої Декларації.
Згідно з Порядком, декларація може складатися як в цілому на об’єкт, так і на окремі будинки, що входять до складу цього об’єкта та до яких висуваються вимоги пожежної безпеки.
Пропонується також встановити, що підприємець матиме право розпочати свою діяльність вже з дня реєстрації Декларації органом ДСНС.
Датою подання такої Декларації вважається дата її реєстрації як вхідної кореспонденції держадміністраторам, або відповідним органам ДСНС. Документ реєструється безкоштовно протягом 10 днів з дня надходження.
Згідно з проектом акта, Декларація новостворених підприємств подається не пізніше ніж за 10 робочих днів до початку господарської діяльності.
У проекті постанови враховані вимоги Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» та постанови Кабінету Міністрів України від 17.05.2006 № 685 «Про затвердження Порядку повідомлення державного адміністратора або дозвільного органу про відповідність матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства».
Просмотров: 412 | Добавил: Сентябрь | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода
Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Цены на топливо
Статистика

Архив записей
Rambler's Top100
Copyright MyCorp © 2024 |