Четверг, 25.04.2024, 22:18
Приветствую Вас Гость

Торгово - промышленный портал

 "Промтехснаб"

Главная » 2014 » Ноябрь » 21 » До уваги жителів Донецької та Луганської областей!
13:06
До уваги жителів Донецької та Луганської областей!

Враховуючи ситуацію, яка склалася на сході України у зв’язку з бойовими діями, державні служби додатково інформують про роботу своїх територіальних підрозділів у Донецькій та Луганській областях.

 

 

 

На офіційному сайті ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ  http://www.treasury.gov.ua/ публікується та оновлюється оперативна інформація про функціонування територіальних органів Донецької та Луганської областей. Так, у даному розділі можна дізнатися, у яких районах та містах цього регіону на даний момент працюють представництва. Інформація оновлюється щодня.

 

 

 

ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА ІНСПЕКЦІЯ УКРАЇНИ у зв’язку із складною військовою ситуацією у Луганській області вимушена перереєструвати юридичну адресу служби там  на нову: Україна, Луганська область, місто Кремінна, вулиця Радянська, 2. Раніше було змінено адресу представництва у сусідній області: Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Енгельса, 26/2. Вся інформація є на офіційному сайті Державної фінансової інспекції http://www.dkrs.gov.ua/.

 

За законами  України,  при  зміні  юридичної адреси,  всі працівники  Держфінінспекції в Луганській області переводяться на нові робочі місця із збереженням окладу.

 

 

 

На офіційному сайті ДЕРЖАВНОЇ ФІСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ http://sfs.gov.ua/ започатковано та постійно оновлюється спеціальна рубрика «Інформація для Сходу України».

 

Зокрема, працівники служби та суб’єкти господарювання можуть ознайомитися із інформацією щодо:

 

-                      особливостей роботи окремих територіальних органів Міндоходів Луганської та Донецької областей;

 

-                      наказів ДФС про встановлення простою у роботі територіальних органів;

 

-                      реєстрації РРО суб’єктами господарювання зони АТО;

 

-                      процедури отримання електронних ключів юрособами Донецької та Луганської областей тощо.

 

У рубриці публікується важлива інформацію для громадян, вимушених залишити свої оселі, зокрема, корисні контакти тощо.

 

Слід зазначити, що ГУ ДФС у Донецькій області на даний момент перенесено до Маріупольської ОДПІ за адресою м. Маріуполь, вул. Італійська, 59, а ГУ Міндоходів у Луганській області - до Державну податкову інспекцію у м. Сєвєродонецьку, що знаходиться на вул.. Енергетиків, 72.

 

Для оперативного проведення митного контролю гуманітарних вантажів, які надходять в Україну, на митницях ДФС України організовано роботу «гарячої лінії».

 

Крім того, варт о звернути увагу, що фахівці митниць у цілодобовому режимі надаватимуть консультації волонтерам або донорам, які переміщують через митний кордон України гуманітарну, благодійну або технічну допомогу, а також сприятимуть оперативному вирішенню будь-яких питань, які виникають під час митного оформлення товарів. Дізнатися номери телефонів можна за посиланням http://sfs.gov.ua/anonsi/7787.html.

Просмотров: 487 | Добавил: Сентябрь | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода
Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Цены на топливо
Статистика

Архив записей
Rambler's Top100
Copyright MyCorp © 2024 |