Четверг, 28.03.2024, 22:32
Приветствую Вас Гость

Торгово - промышленный портал

 "Промтехснаб"

Главная » 2012 » Декабрь » 20 » Перелік документів, необхідних для отримання посиленого сертифікату ключа
19:55
Перелік документів, необхідних для отримання посиленого сертифікату ключа

ДПС у м. Києві нагадує, що для надсилання податкової звітності в електронному вигляді, платникам податків необхідно безкоштовно отримати в представництві Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України (АЦСК ІДД ДПС) посилений сертифікат ключа. Фізичним особам необхідно надати наступні документи:
– заповнену та підписану заяву-приєднання до Договору ЕЦП (у двох примірниках);
– заповнену та підписану заяву на реєстрацію для отримання сертифіката ключа встановленого зразку та дозвіл на використання персональних даних підписувача для реєстрації підписувача у реєстрі підписувачів АЦСК ІДД ДПС та формування посиленого сертифікату відкритого ключа;
– копії паспортів заявника та підписувачів (копії 1-4 сторінок), засвідчені власноручними підписами власників паспортів (у разі, якщо через релігійні переконання фізична особа відмовилась від ідентифікаційного номеру, копія сторінки паспорту з відміткою про таку відмову);
– копію облікової картки платника податків (довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру ДРФО). *Якщо через релігійні переконання фізична особа відмовилась від ідентифікаційного номеру, копія облікової картки платника податків не подається.
У разі неможливості особистої присутності заявника в АЦСК ІДД ДПС, він може бути представлений довіреною особою. У цьому випадку заявник надає нотаріально засвідчену довіреність, на здійснення процедури реєстрації заявника у реєстрі підписувачів АЦСК ІДД ДПС та генерації ключів підписувача у АЦСК ІДД ДПС.
До розгляду не приймаються документи, які мають підчистки, дописки, закреслені слова, інші незастережні виправлення або написи олівцем, а також мають пошкодження, внаслідок чого їх текст неможливо прочитати.
Просмотров: 433 | Добавил: Сентябрь | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода
Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Цены на топливо
Статистика

Архив записей
Rambler's Top100
Copyright MyCorp © 2024 |